Khamis, Januari 08, 2015

Nyah kawan

Antara azam tahun 2015 ialah mengurangkan senarai friend di FB kepada 500. Rasa rimas memang dah lama cuma kali ni betul-betul tekad dan nekad. Sesiapa yang tak pernah bertanya khabar, like atau komen, aku nyahkan mau dari senarai. Biarlah berkawan di luar dari diam di dalam media sosial. FB kini tempat untuk mendapatkan maklumat perlu. Nak nyahaktif tak boleh sebab akan ganggu semua page dan groups yang aku tubuhkan. Tapi kita ada pilihan kan.

Selepas hari pertama, aku ah kurangkan senarai kepada 650. Pencapaian terbaik!

Dan sudah 5 hari tak ada nafsu baca FB.

Tiada ulasan: